Voksende tendens: Modne kvinder finder uforpligtende eventyr på ny dating-platform

Dating-sites har mange overraskelser! Det er i hver fald den erfaring, Simon på 32 fra Ballerup fortæller, og opskriften på at få masser af eventyr er lige til.

”For ikke så lang tid siden var jeg kommet ind i en blindgyde, hvad mit lidenskab angår”, fortæller Simon.

“Jeg har næsten aldrig talt med mine tidligere partnere om eventyr, og vi har bare sådan hurtigt ”gjort” det. Så da en ven fortalte mig om sine vilde oplevelser på dating-sites, besluttede jeg mig for også at prøve dem. Jeg registrerede mig på den største dating-site i Danmark, The Casual Lounge.

Og Simon er ikke i tvivl.

“Det har uden tvivl været én af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet! Jeg har hurtigt lagt mærke til, at der er mange modne kvinder, som er ude efter fyre som mig, som de endnu kan ”uddanne” inden for det seksuelle område. En ægte ”win-win-situation.”

“Mit første møde var langt over mine forventninger. Hun var vidunderlig og spurgte meget hurtigt ind til mine seksuelle ønsker og drømme – helt vild oplevelse! Hun har indrettet sig efter mig og har gjort de mest utrolige ting med mig. Jeg har aldrig troet, at der er kvinder, der udlever deres lyst med uerfarne mænd.”

“Siden min tilmelding til The Casual Lounge har jeg allerede haft eventyr med over 10 af den slags kvinder, som alle venter på det. Jeg har fået hele min seksuelle opdragelse af dem, og min horisont er utroligt udvidet.”

Simon vender gang på gang tilbage til The Casual Lounge for at møde nye modne kvinder, og han bliver bedre og bedre til at dyrke eventyr.

Der kan være en grund til, at det er så nemt for Simon og andre mænd at finde uforpligtende sex på The Casual Lounge. Den kommunikationsansvarlige for websitet fortæller nemlig, at her er langt flere registrerede kvinder end mænd.

”For tiden er mere end 65% af platformens brugere kvinder, og størsteparten af de +40-årige giver udtryk for, at de er interesserede i yngre mænd. Faktisk har fænomenet ”cougars” været kendt i nogle år. Mange studier har vist, at talrige kvinder nyder rolleskiftet og en smule dominans, som der kommer ud af det. Men jeg tror også, at ideen om at have eventyr med en fremmed forfører mange flere kvinder, end man tror.”

Mænd og kvinder kan gratis registrere sig på The Casual Lounge.

TheMan Social Media