Eventyr kun på dating-sites!

Gitte har været på Tinder i otte måneder. Nu har hun fået nok. Her røber hun, hvorfor hun nu mere professionelt leder efter dates via The Casual Lounge.

”Tinder var frem for alt én ting: populær!”, siger Gitte. Den 27-årige skolelærer har været på Tinder i otte måneder og har i frustration slettet denne app for kort tid siden.

Problemet: Der er flere og flere ghostings – mennesker, der bare forsvinder, efter at have skrevet flere beskeder. Herudover er der fake-profiler, misforståelser, usandheder, tåbelige tilnærmelser og altid de samme ansigter.

”Jeg har oplevet så meget pladder, at jeg i dag er overbevist om, at det kun er tåber, der render rundt på Tinder”, siger Gitte og ryster på hovedet.

”Jeg har var i et forhold igennem længere tid, men det gik i stykker. Derefter ledte jeg efter mænd, som jeg ganske enkelt kunne have eventyr med. Jeg troede, at Tinder var en løsning.”

Derfor installerede hun appen, fortæller hun.

“Der er en del mænd, der leder fortvivlet efter et forhold, og der er mange fjolser imellem,” beretter Gitte, som er stødt på både sin ex og sin chef, da hun selv swipede på Tinder.

”Det var mega ubehageligt, så da en veninde fortalte om The Casual Lounge, var jeg nærmest desperat. Siden jeg har registreret mig, begyndte mit lidenskab igen”, fortæller den 27-årige, der efter en kort tøven indrømmer, at hun for øjeblikket har noget kørende med to mænd samtidig.

Det er meget enkelt: Hvis man leder efter et one-night-stand eller en uforpligtende affære, er Tinder ikke det rigtige. Det rigtige er casual dating, og helst over platformen The Casual Lounge. Her bringer et matchingsystem seksuelt ligesindede sammen og sørger for langt bedre chancer for, at kemien i sengen passer sammen, end den populære swipe-søgning hos Tinder.

Brugerne på The Casual Lounge er single-mænd og single-kvinder, som er ude efter afveksling i sengen og leder efter partnere, som de kan dele erotiske fantasier sammen med.

Og Gitte ser endnu flere fordele.

”På The Casual Lounge er jeg anonym, mens jeg på Tinder skal være tilmeldt med min Facebook-profil. Men mit sexliv har ikke noget at gøre med offentlige sociale oneline-portaler! Folk på The Casual Lounge er klar over, at det drejer sig om sex”, pointerer Gitte.

“Derfor vil jeg også langt hellere finde sex på denne portal – her taler ingen om et fast forhold.”

Flere og flere flirter på online-platforme som The Casual Lounge, der har et af de højeste antal kvinder og hver dag registrerer nye tilmeldinger fra singler, der vil styre deres sexliv via et professionelt matchingsystem i stedet for at overlade det til tilfældighederne.

Du kan finde yderligere information og tilmelde dig gratis på The Casual Lounge.

TheMan Social Media